Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Ondervloer in appartementen

Een geluidsreducerende ondervloer in een appartement is een wettelijke vereiste. En geen overbodige ook. Een geschikte ondervloer voorkomt veel narigheid en behoudt de kwaliteit van de vloer zelf. Bij Vloooer kunnen we u alles vertellen over de juiste ondervloeren voor appartementen. Ook als vloerverwarming in het appartement wordt aangelegd.

TNO-certificaat 10db geluidsreductie

Een veelgehoord misverstand is nog steeds dat in een appartement een harde vloer zoals laminaat of parket niet toegestaan zou zijn. Dit mag wel, mits u ervoor zorgt dat u geen geluidsoverlast veroorzaakt. Een ondervloer met een TNO-certificaat van 10db geluidsreductie is daarvoor vereist. En die hebben wij voor u in ons assortiment.

Altijd de juiste ondervloeren

Behalve een geluidsreducerende ondervloer is isolatie en vochtwering ook belangrijk voor uw vloer. Maar niet elke ondervloer is geschikt voor elke vloer. Zo kan een parket een andere ondervloer nodig hebben dan een kliklaminaat. Laat u daarom goed voorlichten door onze vloerspecialist. U kunt hier een afspraak met hem maken. Of kom eens langs in een van onze winkels in Amsterdam Zuidoost of Houten.

BRUINEPLAAT 9MM 10DB
€ 5,95

DIFUSSFOIL VOCHTSCHERM
€ 1,50

HEATFOIL

ISOTAC 10DB GOUD 5MM
€ 4,95

SPEMI 10 DB VLOERVERWARMING
€ 4,95