Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Ondervloer vloerverwarming

De juiste ondervloer bij vloerverwarming is de ondervloer die voldoende warmte doorlaat. U heeft de vloerverwarming tenslotte niet voor niks! En dus heeft u een ondervloer nodig met een lage warmteweerstand. Ook die ondervloeren verkopen we bij Vloooer.

Warmteweerstand

De lage warmteweerstand van de ondervloeren die geschikt zijn bij vloerverwarming zorgen ervoor dat de warmte niet verloren gaat. De vloerverwarming wordt in de vloer gefreesd waarna de ondervloer eroverheen gelegd wordt. 

Altijd de juiste ondervloer

Wij verkopen zowel ondervloeren voor vloerverwarming bij laminaat en parket en ondervloeren die geschikt zijn voor zowel vloerverwarming als vloerkoeling. Vanzelfsprekend zijn er ook ondervloeren die niet alleen warmte doorlaten maar ook geluid reduceren. Handig als u bijvoorbeeld in uw appartement vloerverwarming laat aanleggen.

Advies voor uw ondervloer

Wilt u optimaal profiteren van uw vloerverwarming én uw vloer? Laat u dan adviseren door onze vloerspecialist. Neem contact met ons op voor een afspraak met hem in een van onze winkels. We zien u dan graag binnenkort in Amsterdam Zuidoost of Houten.

HEATFOLI 10DB VLOERVERWARMING
€ 4,95

M2 CLIMA COMFORT VLOERKOELING EN VERWARMING
€ 6,95

SPEMI 10DB VLOERVERWARMING
€ 4,95