Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten
Wijk bij Duurstede: 0343 - 750 210 Facebook Wijks Woontheater

Vloeren van Ambiant

Houten vloeren en laminaatvloeren

Ambiant weet steeds weer prachtige houten en laminaatvloeren te ontwerpen. Deze vloeren zijn daardoor niet alleen kwalitatief heel goed, de collectie bevat altijd wel een dessin dat past bij uw smaak en interieur.

Ruime keuze in vloeren van Ambiant

Een vloer van Ambiant is meer dan een mooie vloer. Het is een kwalitatieve vloer tegen een aantrekkelijke prijs en met een grote verscheidenheid in dessins. Bij het ontwerpen gaat Ambiant uit van de nieuwste trends en de wensen van de klant. Met Ambiant heeft u dus de keuze uit vloeren voor elke woonstijl.

Laminaat van Ambiant

Het laminaat van Ambiant bestaat uit bijzonder fraaie vloeren. De stroken zijn met 19,4 cm breder dan gemiddeld, zeer krasbestendig, geschikt voor normaal gebruik en voor vloerverwarming, leverbaar met een 2v-groef en hebben 15 jaar garantie. Elke laminaatvloer van Ambiant heeft een voelbare houtstructuur en een matte toplaag waardoor het zowel comfortabel is als de uitstraling heeft van een massieve houten vloer.

Houten vloeren van Ambiant

Wilt u een houten vloeren van Ambiant dan kunt u kiezen uit acht verschillende collecties. Elke collectie heeft een eigen, unieke uitstraling maar allemaal hebben ze een houten toplaag waardoor ze minder werken dan een massief houten vloer. Deze vloeren zijn bijzonder duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. 

Ambiant bij Vloooer

Bij Vloooer verkopen we zowel laminaatvloeren als houten vloeren van Ambiant tegen scherpe prijzen. Wilt u ze eens zelf komen bekijken of advies welke het beste past bij uw wensen en interieur? Kom dan langs in een van onze winkels. Een vloerspecialist staat voor u klaar in zowel Amsterdam Zuidoost als in Houten.